Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski Estonski Hrvatski Latvijski Nizozemski layouts.me Srpski layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Pošaljka Rea

  • Dostava proizvoda kupcu se plaća, osim ako ugovor o prodaji ne pruža drugačije.* Troškovi isporuke proizvoda (uključujući prijevoz, dostavu i poštanske usluge) naznačeni su kupcu na stranicama internetske trgovine u “troškovima isporuke” Tab i prilikom postavljanja narudžbe, također u vrijeme kupca izražava volju koja će biti vezana prodajnim ugovorom.
Osobna zbirka proizvoda od strane kupca je besplatna. Prodavatelj pruža kupcu sljedeće načine isporuke ili primanja proizvoda: – Kurirska parcela, Kurirski preuzimanje. – Osobni pikap dostupan na: ul. Przędzalniana 6L, 15-688 Białystok-on radne dane, od 09:00 do 15:00. Datum isporuke proizvoda kupcu je do 7 radnih dana, osim ako nije dat kraći datum u opisu proizvoda ili prilikom narudžbe. U slučaju proizvoda s različitim datumima isporuke, datum isporuke je najduži datum koji, međutim, ne može prelaziti 7 radnih dana. Početak razdoblja isporuke proizvoda kupcu jednako je važan kao i sljedeći načini: Ako je kupca odabrani bankovnim prijenosom, elektroničkim plaćanjima ili platnom karticom – od datuma priznavanja bankovnog računa ili računa namire prodavača. Ako je kupac odabran u gotovini u gotovini – od datuma zaključivanja ugovora o prodaji. Datum spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Kupca – ako Kupac odluči osobno preuzeti Proizvod, Proizvod će biti spreman za preuzimanje od strane Kupca u roku od 7 radnih dana, osim ako u opisu određenog Proizvoda ili prilikom narudžbe nije navedeno kraće razdoblje. U slučaju proizvoda s različitim datumima spremnosti za preuzimanje, datum spremnosti za preuzimanje je najduži datum, koji, međutim, ne smije prelaziti 7 radnih dana. Metoda i vrijeme isporuke Kupac će biti dodatno obaviješten o spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Prodavatelja. Početak razdoblja spremnosti Proizvoda za preuzimanje od strane Kupca broji se na sljedeći način: – Ako Kupac odabere način plaćanja bankovnom doznakom, elektroničkim plaćanjem ili platnom karticom – od dana kreditiranja bankovnog računa Prodavatelja ili računa za namiru. – Ako Kupac odabere način u gotovini po osobnoj naplati – od dana sklapanja Ugovora o kupoprodaji. Koristimo usluge sljedećih prometnih kompanija: DPD (www.dpd.com.pl), Rohlig-suus (www.sus.com). Ovisno o kupljenoj robi, njegovim specifičnostima, težini, dimenzijama, prilagođavamo odgovarajući prijevoznik i vrstu parcele. Kuriri isporučuju parcele od 8,00-16.00, isporuka u različito vrijeme samo je stvar dobre volje Kurira za dostavu. Ruta i točno vrijeme isporuke ovisi samo o kuriru. Podsjećamo vas da u slučaju pošiljaka preko 29,5 kg, kurir nije dužan donijeti robu u prostorije kupca. S takvim pošiljkama kurir isporučuje robu u zgradu adrese, što je najbliže, uzimajući u obzir uvjet cestovne infrastrukture.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!