Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Tekućine za tuš kabine

h2.Misija čista kupaonica – deterdženti za pranje tuš kabine

Kupaonica je jedina prostorija u našem kućnom prostoru u kojoj se prašina može skupiti tako brzo. Nijedna druga soba, kuhinja ili kupaonica ne zaprljaju se tako brzo kao tamo. To nas ne treba ni čuditi, jer je to najčešće korištena prostorija u kući. Dok svatko ima svoju sobu i svoju zonu slobode, kupaonica služi svim ukućanima. Bilo da se radi o budoaru za kupanje ili skromnoj, maloj kupaonici, ova soba zahtijeva posebnu pažnju kada je u pitanju čišćenje. Korištenje pravilno odabranih materijala važan je element u procesu uređenja kupaonice, ali je važan i odabir prave opreme. Na taj način nećemo izbjeći obvezu čišćenja, ali se možemo zaštititi od ustrajnog ribanja. Tuš kabine s hidrofobnim premazom mogu biti naši saveznici u borbi za čišći interijer. h2.Sredstvo za čišćenje tuš kabina s premazom Kamenac, mrlje od vode ili mrlje od sapuna – zvuči poznato, zar ne? Je li potrebno provoditi svakodnevne rituale kako bi kabina bila besprijekorno čista? Apsolutno ne, sve dok odaberete prave proizvode za čišćenje. Bez sumnje, to su proizvodi koje nudimo za čišćenje tuš kabine. Kako bi zasjala od sjaja, vrijedi posegnuti za tekućinom za pranje tuš kabina. Tamo se skuplja najveća količina molekula vode, koje, ako se ostave, mogu dovesti do pojave plijesni. Proizvodi za čišćenje tuš kabina u ponudi u našoj trgovini mogu ukloniti sve one gljivice i bakterije koje su se uspjele nastaniti u vlažnoj zoni. Vrući zrak koji puni kupaonicu neposredno nakon kupanja doprinosi rastu plijesni. Tekućina za pranje tuš kabina zaštitit će nas od neugodnog ribanja. Pitanje održavanja higijene ovog mjesta je jedno, a estetski razlozi drugo uvjetno. Trenutno dostupne tuš kabine obično imaju inovativni premaz koji je nevidljiv golim okom. Smanjenje taloženja molekula vode na staklenoj prevlaci njihova je glavna domena. Hidrofobna impregnacija za tuš kabine pomoći će u uklanjanju preostale vode koja, slijevajući se niz staklenu površinu, stvara pruge i mrlje od vode. Sredstvo za čišćenje tuš kabina s hidrofobnim premazom koje nudimo u našoj trgovini iznimno je učinkovito, jer polimeri koji se u njemu nalaze osvježavaju svojstva premaza kabine koji odbijaju čestice vode. Sredstvo nježno čisti bez grebanja staklenih površina. Sredstva za čišćenje kupljena iz naše ponude saveznici su u borbi za čiste tuš kabine. Nakon korištenja kupanje može postati puno ugodnije. Uživajte u kupovini!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!