Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Boja zdjele
Pokaži sve
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Zidni bidei

*Bide*je praktičan aparat koji jamči maksimalnu higijenu. Prije desetak godina postavljali su se samo u luksuzne stanove. Trenutno se sve češće ugrađuju u kupaonice u novim ili renoviranim stanovima.*Bidei*nalikuju WC školjki u kombinaciji s umivaonikom. U REA online trgovini možete dodatno kupiti funkcionalne miješalice za bide kroz koje teče voda potrebna za pranje intimnih dijelova tijela nakon korištenja WC-a. Neki modeli su dostupni s poklopcem. Ovo rješenje pogoduje održavanju čistoće. Nakon provođenja potrebnih higijenskih mjera, kupaonski bide može se udobno zatvoriti, čime se sprječava širenje klica i neugodnih mirisa. Jamstvo maksimalne čistoće i svježine su ploče s antibakterijskim premazima. Ovisno o odabranom modelu, navlaka može biti klasična ili soft-close. Potonje rješenje vrlo je popularno među kupcima zbog smanjenja buke i smanjenog rizika od oštećenja keramičkih rubova pri spuštanju preklopa.

h2.Bidei stojeći ili viseći – to je pitanje … Kao i kod WC sjedala,*zdjela s bideom*može biti viseća ili stajaća.*Zidni bide*odlikuje se elegantnim izgledom. Također se savršeno uklapa u interijere uređene u modernom stilu, a čišćenje oko uređaja je brzo i učinkovito zbog pristupa cijeloj površini poda u kupaonici. No, vrijedi biti svjestan da je viseće bidee teže postaviti od klasičnih stojećih modela. Obično je za tu svrhu potreban poseban ugradbeni okvir. Posuda za bide također se može pričvrstiti na zid posebnim vijcima. *Bidei*dostupni u trgovini REA dostupni su u raznim varijantama boja. Osim klasičnih bijelih modela, ovdje možete kupiti i uređaje u crnoj ili srebrnoj boji. Također možete kupiti uređaje namijenjene djeci.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!