Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Završna obrada baterije
Sjaj (49)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Slavine,miješalice za kade, zidne

Prilikom projektiranja kupaonice obratite pozornost na sve elemente koji su važni za izgled prostorije i utječu na njezinu funkcionalnost.*Mješalica za kadu*jedan je od dijelova koji treba pažljivo birati, s ciljem dugotrajne uporabe i stilskog izgleda. U slučaju slavine za kadu također se računaju njena veličina, oblik i način ugradnje. Preporučujemo: – ugradbene slavine za kadu, -*slavine za kadu*postavljene izvana, – slavine za kadu s tušem. Podjela proizvoda također uzima u obzir boje. Kako bismo mogli odgovoriti na sve potrebe uređenja interijera, pripremili smo asortiman u kojem su*zidne miješalice za kadu*i ostale dostupne u crnoj, bijeloj, srebrnoj i zlatnoj boji. Glamurozna, skandinavska, vintage kupaonica? Mogućnosti su brojne, a mi ćemo vam pomoći u stvaranju skladne opreme.

h2.Klasična ili moderna slavina za kadu? Zidna mješalica za kadu? Ili slavina montirana izravno na kadu? Klasični krom ili inovativna crna sa zlatnim detaljima? Slavine ili ručke? Mnogo je pitanja, a na sva će odgovoriti stručnjaci iz naše trgovine. Nudimo*ugradbene slavine za kadu*koje pogoduju stvaranju minimalističkog i elegantnog interijera. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, poput mesinga ili ABS-a, uspjeli smo dobiti pouzdane proizvode, dodatno pokrivene 2-godišnjim jamstvom proizvođača. Upravljanje pomičnim izljevom, kao i postavljanje savršene temperature vode, brzo je i intuitivno. Sve to čini kupanje pravim užitkom, pogotovo ako ga vodite u tako lijepom okruženju! h2.Mješalica za kadu sa ili bez tuša – naša ponuda

*Zidna slavina za kadu*dostupna je sa ili bez tuša. Pripremili smo asortiman u kojem su pojedini elementi kupaonske opreme estetski, odgovaraju modernim trendovima, a prije svega pouzdani su i jednostavni za čišćenje. Osim ugradbenih slavina za kadu, možete kupiti klasične visoke slavine koje će vam omogućiti stvaranje stiliziranog prostora inspiriranog retro trendom.

Pozivamo vas na online kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!