Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Završna obrada baterije
Sjaj (142)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kupaonske slavine

Kupaonica je mjesto koje mora biti funkcionalno i udobno. Koristi se ne samo za održavanje higijene, jer je u mnogim slučajevima zona za opuštanje kod kuće. Stoga je važno ne samo odabrati sanitarne čvorove i dodatnu opremu, već i pravilno uskladiti*kupaonske slavine*. Okovi utječu ne samo na praktičnost korištenja, već imaju i vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju estetike interijera. h2.Koja će kupaonska slavina biti najbolja?

U kupaonici postoje posebni uvjeti koji mogu negativno utjecati na opremanje prostorije.Vlaga, para i ostaci kozmetike negativno utječu ne samo na sanitarne čvorove, već i na*kupaonske slavine*. Slavine i mlaznice stoga moraju biti izrađene od materijala otpornih na te čimbenike i lako se čistiti. Važan kriterij odabira je i model i stil dorade*kupaonske slavine*kako bi se uklopile s prirodom uređenja interijera. U asortimanu naše online trgovine pronaći ćete različite vrste slavina za kupaonicu: – u klasičnoj izvedbi odvijane, – moderna s keramičkom glavom, – setovi kupaonskih slavina za tuševe, – slavine za umivaonike raznih visina i veličina, – ruže i tuš glave, – armatura za kade, – slavine za bide. Pojedinačni modeli dostupni su u različitim verzijama boja. Imamo*srebrne kupaonske slavine*, kao i crne, zlatne ili ružičasto zlato. Uz klasične i moderne modele*kupaonskih slavina*, zanimljiva je ponuda proizvoda u retro stilu jedinstvenog izgleda i završnih detalja. Kupaonske slavine – internet trgovina Naša ponuda uključuje širok izbor kupaonske opreme. Nudimo i dodatnu opremu, kao što su aeratori i čepovi, koji će poboljšati udobnost korištenja sanitarnih čvorova. Ovisno o instaliranim uređajima, možete odabrati*zidne*ili ugradbene kupaonske slavine. Ovako raznolik asortiman proizvoda omogućit će vam da jednostavno odaberete*kupaonsku slavinu*koja odgovara uređenju interijera, parametrima sanitarnih uređaja i vlastitim potrebama. Dobrodošli u kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!