Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski layouts.et Hrvatski Latvijski Nizozemski layouts.me Srpski layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

rea5

Prikaži sve filtre

Završna obrada baterije
Sjaj (144)
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kupaonske slavine

Kupaonica je mjesto koje mora biti funkcionalno i udobno. Koristi se ne samo za održavanje higijene, jer je u mnogim slučajevima zona za opuštanje kod kuće. Stoga je važno ne samo odabrati sanitarne čvorove i dodatnu opremu, već i pravilno uskladiti*kupaonske slavine*. Okovi utječu ne samo na praktičnost korištenja, već imaju i vrlo važnu ulogu u nadopunjavanju estetike interijera. h2.Koja će kupaonska slavina biti najbolja?

U kupaonici postoje posebni uvjeti koji mogu negativno utjecati na opremanje prostorije.Vlaga, para i ostaci kozmetike negativno utječu ne samo na sanitarne čvorove, već i na*kupaonske slavine*. Slavine i mlaznice stoga moraju biti izrađene od materijala otpornih na te čimbenike i lako se čistiti. Važan kriterij odabira je i model i stil dorade*kupaonske slavine*kako bi se uklopile s prirodom uređenja interijera. U asortimanu naše online trgovine pronaći ćete različite vrste slavina za kupaonicu: – u klasičnoj izvedbi odvijane, – moderna s keramičkom glavom, – setovi kupaonskih slavina za tuševe, – slavine za umivaonike raznih visina i veličina, – ruže i tuš glave, – armatura za kade, – slavine za bide. Pojedinačni modeli dostupni su u različitim verzijama boja. Imamo*srebrne kupaonske slavine*, kao i crne, zlatne ili ružičasto zlato. Uz klasične i moderne modele*kupaonskih slavina*, zanimljiva je ponuda proizvoda u retro stilu jedinstvenog izgleda i završnih detalja. Kupaonske slavine – internet trgovina Naša ponuda uključuje širok izbor kupaonske opreme. Nudimo i dodatnu opremu, kao što su aeratori i čepovi, koji će poboljšati udobnost korištenja sanitarnih čvorova. Ovisno o instaliranim uređajima, možete odabrati*zidne*ili ugradbene kupaonske slavine. Ovako raznolik asortiman proizvoda omogućit će vam da jednostavno odaberete*kupaonsku slavinu*koja odgovara uređenju interijera, parametrima sanitarnih uređaja i vlastitim potrebama. Dobrodošli u kupovinu!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!