Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

O nama tutumi

H2. Tutumi – za dom, za kupaonicu, za vas

Najbolji izraz za našu trgovinu je *Open *. Otvoreno za nove mogućnosti, za širok i raznolik asortiman, ali prije svega otvoren za potrebe i prijedloge naših klijenata. Znanje i iskustvo koje smo stekli tijekom izgradnje naše marke omogućuju nam da zajamčimo korisničku uslugu na najvišoj razini. Već smo vjerovali preko 500 000 ljudi, na što utječu faktori kao što su najkvalitetniji proizvodi, nevolje -bez problema s kupcem i vrlo širok raspon proizvoda. Zadovoljni kupci uvijek se vraćaju – zato radimo sve kako bismo zadovoljili vaše zemlje. H3. Marka Tutumi također uključuje marke kao što su Bluegarden, Flexifit i Kig.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!