Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski layouts.et Hrvatski Latvijski Nizozemski layouts.me Srpski layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

Prikaži sve filtre

Naćin otvoranja
Na kip (2)
Debljina stakla
6 mm (4)
Dorada profila
Pokaži sve
Veličina kabine
100x90 (2)
Smjer sortiranja
Najnovije
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena
  • Uzlazno Abecedno

Vaš izbor:

Izbriši sve

Zidne tuš kabine

Prilikom odabira kupaonskog pribora treba voditi računa o vlastitim potrebama i tehničkim mogućnostima interijera. Morate obratiti pažnju da je funkcionalan, a istovremeno impresionira svojom estetikom. Visoke funkcionalne i vizualne vrijednosti kombiniraju*zidni tuševi*, koji će biti izvrstan izbor za svaku kupaonicu. Oni će raditi i u malim prostorima i bit će učinkovita nadopuna velikim prostorima.

h2.Zidne kabine – kombinacija klasičnog i modernog U našem asortimanu pronaći ćete vrhunsku kupaonsku galanteriju. Kao proizvođač, pazimo da se svaki projekt razvija u skladu s aktualnim trendovima i uključuje rješenja koja utječu na udobnost. To je ono što nudimo*zidne tuš kabine*koje se odlikuju najvišom kvalitetom izrade i elegantnim dizajnom.

Zidna tuš kabina*je univerzalni izbor za svaku kupaonicu. Stranice kabine montirane su izravno na zid, što omogućuje mnoge mogućnosti rasporeda uz ograničavanje prostora.*Zidne kabine*dostupne su u geometrijskim konstrukcijama i zaobljenim oblicima. Možete odabrati varijantu pričvršćenu izravno na pod ili odabrati*tuš koji se nalazi uza zid s tuš kadom. Takve uređaje, unatoč jednostavnoj strukturi, odlikuje elegantan dizajn, zahvaljujući kojem će se uklopiti u moderne i klasične aranžmane.

h2.Zidne tuš kabine – luksuzni proizvodi po pristupačnim cijenama Kao proizvođač, možemo jamčiti da svaki proizvod zadovoljava najviše standarde kvalitete. Nudimo 3-zidne tuš kabine koje će zadovoljiti Vaša očekivanja u pogledu funkcionalnosti i estetike. Naše*zidne tuš kabine*: – izrađene od kaljenog sigurnosnog stakla, – opremljene inovativnim rješenjima koja vrata čine čvrstim i lakim za otvaranje, – dolaze u različitim veličinama i stilovima završne obrade. Možete pronaći kod nas*zidne tuš kabine 80×80*, kao i u drugim dimenzijama. Možete birati između različitih vrsta struktura i boja profila. Pozivamo vas da se upoznate s cijelom kolekcijom REA zidnih kabina.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!