Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski layouts.et Hrvatski Latvijski Nizozemski layouts.me Srpski layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

rea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Zidne, kutne i samostojeće kade

*Zidne kade*izvrsna su alternativa tradicionalnim ugradbenim modelima. To je univerzalno rješenje koje se može koristiti u svakoj, čak i najmanjoj kupaonici. Sve zahvaljujući činjenici da je*zidna samostojeća kada*opremljena posebno spljoštenom stranom koja omogućuje pomicanje na zid. Optimalna duljina modela od 150 cm jamči udobnost korištenja kade. Tako velika konstrukcija neće stati u vašu kupaonicu? Nema problema. Trgovina Rea nudi kompaktnu*kutnu kadu*dimenzija 80×80 cm. Tu vas čeka i kada 90×90 cm. Naši proizvodi su funkcionalni i estetski. Obično su pravokutnog oblika. U posljednje vrijeme moderne ovalne kade postaju sve popularnije među kupcima. Prilikom dizajniranja kada, potrudili smo se da se ističu ne samo svojim elegantnim dizajnom, već i udobnošću korištenja. Stoga se u našoj ponudi osim modela sa standardnim interijerom nalaze i najjeftinije kade koje karakterizira ergonomska profilacija; neki od njih opremljeni su naslonima za glavu, naslonima za ruke i sjedalima. Jamčimo da će vam kupka u takvoj kadi pružiti iste ugodne dojmove.

h2.Zidne kade – rješenje za 21. stoljeće

*Samostojeće zidne*i tuš kade imaju brojne prednosti. Za razliku od tradicionalnih modela, oni ne zahtijevaju nikakvu završnu obradu u obliku pločica ili pokrivanja. Prije nego što ih instalirate, trebate samo odabrati prikladno mjesto s pristupom vodi i odvodu. Svaka, čak i najjeftinija kada, opremljena je čepom i odvodnom cijevi. Za ugradnju na odabrano mjesto potreban vam je samo ključ za podešavanje nožica, silikon s dozatorom i libela. Kadu se lako čisti. Svaki model, bez obzira po kojim se parametrima razlikuje (npr. 80×80, 90×90 cm), treba redovitu dezinfekciju, što pogoduje eliminaciji mikroorganizama i naslaga kamenca. Srdačno Vas pozivamo da se upoznate s ponudom naše trgovine kadama.

Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!