Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Pribor i dijelovi za tuš kabine

Prilikom kupnje kupaonske opreme morate nabaviti odgovarajuće*rezervne dijelove za tuš kabinu*. U trgovini Rea pronaći ćete sve što vam je potrebno za svoju kupaonicu. Naš asortiman se stalno nadopunjuje najkvalitetnijim dodacima za tuš kabine. Ovdje ćete se, između ostalog, opremiti s ručkama, valjcima i brtvama koje se lako mogu prilagoditi većini tuš garnitura. Već nekoliko godina proizvodimo i distribuiramo elemente za tuš kabinu. Naše proizvode karakteriziraju čvrstina i trajnost.*Dodaci za tuš kabinu*izrađeni su od izdržljivih materijala otpornih na mehanička oštećenja. To im jamči dugi vijek trajanja čak i u uvjetima intenzivne uporabe. Ne morate brinuti da će*dijelovi za tuš kabine*koje kupite u trgovini Rea*brzo zahrđati. Pobrinuli smo se da budu maksimalno zaštićeni od korozije. Zahvaljujući tome možete biti sigurni da će oprema za tuš kabine kupljena kod nas izgledati kao nova i nakon nekoliko godina korištenja.

h2.Pribor za tuš kabine – važni su mali i neupadljivi dijelovi! Tuš kabina je dizajnirana da učinkovito izolira kupaonicu od vode. To je zbog pažljivo odabranih dijelova, kao što su brtve, trake i magnetni valjci. Ako ovi elementi tuš kabine pokvare, ona prestaje ispravno ispunjavati svoju funkciju. Stoga vrijedi unaprijed razmisliti o kupnji dijelova za tuš kabinu*primjereno usklađenih s ugrađenom tuš garniturom*. Ili su vam možda potrebni profili ili šarke za tuš vrata? Nema problema. U svojoj trgovini pronaći ćete odgovarajući pribor. Zapamtite da čak i zamjena jednog malog dijela u tuš kabini može značajno poboljšati njezin rad. Stoga ne vrijedi štedjeti na ovoj vrsti asortimana. Nudimo i mogućnost kupnje sredstava za uklanjanje kamenca i regeneratora za tuš kabine. Redovita uporaba takvih pripravaka produžava vijek trajanja pojedinih elemenata tuš kabine. Potičemo vas na kupnju!
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!