Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Kupaonska ogledala

WC, kada ili tuš, umivaonik i perilica rublja – to su obvezni elementi svake kupaonice, koja mora biti što funkcionalnija i udobnija. Međutim, bilo bi teško zamisliti ovu sobu bez i najmanjeg ogledala. Kupaonsko ogledalo omogućuje vam svakodnevne tretmane njege, šminkanje i kontrolu frizure, a muškarcima, između ostalog, temeljito brijanje. I to nije sve, jer ogledalo u kupaonici ima ne samo tipično uslužnu, već i estetsku ulogu. Definitivno povećava vrijednost cijele prostorije, osvjetljava je, daje joj prostranost i optički je povećava. Prije postavljanja ogledala na zid, pažljivo razmislite o njegovom položaju, točnije, o visini zrcala. Ključno je prilagoditi ga ukućanima, kako bi ga svi mogli udobno vidjeti, bez obzira na visinu.

h2.Okrugla ogledala i asimetrična ogledala – novi i moderan raspored Najpopularnija su okrugla kupaonska ogledala, koja zauzimaju relativno malo prostora, ali ipak izgledaju vrlo impresivno. Ovisno o modelu koji nudimo u našoj trgovini, promjer je 50, 60 ili 70 centimetara. Kupaonska ogledala imaju crni ili zlatni okvir, pa pri odabiru jednog od njih treba voditi računa o prikladnom okruženju ogledala. Važno je da se elementi ove boje pojavljuju u kupaonici kako bi se stvorila koherentna cjelina. Osim toga, ako prostor kupaonice to dopušta i postavljena su dva umivaonika, vrijedi objesiti i dva okrugla ogledala jedno do drugog. Zanimljivo je i okruglo ogledalo bez okvira koje se lako može prilagoditi bilo kojoj boji okova i dodataka. Ne nameće poseban stil, istovremeno je univerzalan i nježan. Osim toga, nisu samo okrugla ogledala vrlo moderna, već i moderna kupaonska ogledala, točnije – asimetričnog oblika, na primjer sličnog dijamantu ili peterokutu. Uvođenjem takvog elementa u svoju kupaonicu, možete biti sigurni da će privući pozornost i poglede. Unatoč nestandardnim dimenzijama, svaki model je dizajniran na način da je najudobniji za korištenje. h2.Zidno ogledalo na traci – za kupaonicu i više Okrugla ogledala dolaze u različitim veličinama, pa su savršena za svaku kupaonicu, čak i onu s prilično ograničenom površinom. Rješenje koje cijelom aranžmanu daje originalan i moderan karakter je okruglo kupaonsko ogledalo na traci. U ovom slučaju, remen nije samo ručka, već i ukras. Neki modeli, umjesto remena, imaju ukrasni kabel, zahvaljujući kojem se savršeno uklapaju u interijere uređene u skandinavskom stilu.. Kupaonska ogledala možemo uspješno koristiti i u drugim prostorijama, poput spavaće sobe, dnevnog boravka ili hodnika. Na tim mjestima posebno vrijedi objesiti modele zlatnog okvira, ogledala na remen ili špagu ili one neobičnog oblika. Oni će ukrasiti interijer, također dajući prostorni učinak. h2.Kupaonsko ogledalo – uvijek ispravno osvijetljeno Svako kupaonsko ogledalo – okruglo, asimetrično ili na remenu – mora biti pravilno osvijetljeno kako bi se moglo slobodno koristiti. Najbolje će raditi lampe postavljene s obje strane zrcala i na vrhu, zahvaljujući kojima će lice biti ravnomjerno osvijetljeno i neće se stvarati nepotrebne sjene. Ovisno o vašim željama i dizajnu kupaonice, možete birati između toplog, žutog ili hladnog, bijelog svjetla. Zbog prilično česte upotrebe kupaonskog ogledala preporučaju se LED žarulje koje se svako malo mogu uključiti i isključiti. Osim toga, energetski su učinkoviti i uopće se ne zagrijavaju.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!