kn

Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski Estonski Hrvatski Latvijski Nizozemski Crnogorski Srpski layouts.be layouts.at

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Najnovije
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena
  • Uzlazno Abecedno

Vaš izbor:

Izbriši sve

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašim kriterijima.

Dječji kupaonski pribor

h2.Kupaonski pribor za najmlađe

Dođe trenutak u životu svakog djeteta kada mora naučiti kako koristiti prostor u kupaonici. Prvi odlasci mališana u kupaonicu zabavniji su od ispunjavanja higijenske obveze, no s vremenom se to stanje normalizira i dijete počinje koristiti zahod bez pomoći odrasle osobe. U početnoj fazi to je pravi izazov i za najmlađeg člana obitelji i za nas roditelje. Kako bi se trenuci provedeni u ovoj znanosti primijenili pod sloganom mirne atmosfere i udobnosti, vrijedi posegnuti za korisnim kupaonskim priborom. Dragi roditelji, naša trgovina nudi proizvode koji će poboljšati vrijeme adaptacije vašeg djeteta u smislu samostalnog korištenja WC-a. Dječji kupaonski pribor može nam biti saveznik u svakodnevnim higijenskim obavezama, jer samostalnost mališana u kupaonici nije lak zadatak. Kako ova aktivnost ne bi generirala nepotreban stres s obje strane, usredotočimo se na dobro promišljen izbor. Vrijedno je kladiti se na pribor koji je izrađen od sigurnih i izdržljivih materijala. Ovo su kupaonski pribor koji nudimo posvećen najmlađima. Sjedenje na wc dasci ili pranje ruku mališana može biti puno lakše ako uložimo u pravi pribor. Dječji kupaonski pribor iz našeg asortimana proizvodi se u energičnim bojama, što bi dijete trebalo dodatno potaknuti na korištenje.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!