kn

Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski Estonski Hrvatski Latvijski Nizozemski Crnogorski Srpski layouts.be layouts.at

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Najnovije
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena
  • Uzlazno Abecedno

Vaš izbor:

Izbriši sve

Zavjese za tuš

Kada uređujete kupaonicu, morate je učiniti prijateljskim, sigurnim prostorom u kojem ćete lako održavati red. U tu svrhu trebate koristiti odgovarajući pribor koji je posvećen ovoj prostoriji. Također uključuje*zavjese za tuš*. Zahvaljujući njima, kupanje u kadi neće zahtijevati brisanje kapljica i lokvica s poda. Naša ponuda uključuje pažljivo izrađene tuš zavjese koje će predstavljati čvrstu barijeru za vodu. Zavjese za kupaonicu su dodaci koji ne mogu izostati, prije svega, gdje kada služi i kao tuš. Ako tamo nije instaliran zaslon za kadu,*zavjesa za tuš*je neophodna. Voda na podu, na pločicama je opasnost od klizanja, a čišćenje je svaki put tvrdoglavo. Zato našu ponudu odlikuje širok izbor kupaonskih zavjesa koje možete odabrati prema svojim željama.

h2.Zavjesa za tuš – moderan ukras i potrebna kupaonska oprema Da bi*zavjesa za tuš*ispunila svoju funkciju, mora biti prilagođena visini prostorije, kade i njezinoj širini. Nudimo široku paletu ove vrste dodataka – kako po dimenzijama tako i po dizajnu. h2.Moderne tuš zavjese

*Zavjesa za tuš u kupaonici*trebala bi čvrsto ispuniti prostor između tuš ograde i dna, kao i bočne rubove kade. Tek tada će spriječiti prskanje vode tijekom kupanja. Naš asortiman uključuje modele dužine 200 cm, koji će biti savršeni za svaku kupaonicu. No, što se širine tiče, tuš zavjesa za kadu dolazi u dvije varijante – 150 cm i 180 cm. Zahvaljujući tome, možete odabrati zavjesu koja odgovara dimenzijama vaše vlastite kade. Naše tuš zavjese više nisu monotone zavjese za tuš, već zanimljivi elementi kupaonskog uređenja, koji ne samo da ispunjavaju funkciju tuš kabine. Moderne REA zavjese za tuš, zahvaljujući činjenici da se proizvode u brojnim dezenima, također su izvrstan ukras. Oni će zasigurno dodati šarm svakoj kupaonici. Znajući koliko je danas važan dekor kupaonice, svaku smo*tekstilnu zavjesu za tuširanje*učinili jedinstvenom. Zavjese koje nudimo imaju šarene, geometrijske uzorke, cvjetne i životinjske motive. Modne boje i atraktivan dizajn zadovoljit će očekivanja kupaca kojima je estetska vrijednost kupaonske opreme od posebne važnosti. Naše tekstilne*kupaonske zavjese*su izdržljive i – što je vrlo važno za udobnost tijekom tuširanja – ne lijepe se za tijelo. Nudimo visokokvalitetne kupaonske zavjese i jamčimo da će dugo biti funkcionalna i estetska oprema. Ovi dodaci su izvrsna alternativa – posebno u smislu novca i jednostavnosti montaže – za paravan za kadu.

Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!