Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Polirati Engleski Njemački Češka Republika Francuski Litvanski Ruski Rumunjski Slovački Mađarski Talijanski Bugarski Ukrajinski španjolski layouts.et Hrvatski Latvijski Nizozemski layouts.me Srpski layouts.bn layouts.at layouts.ie layouts.si

rea5

Prikaži sve filtre

Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Slušalice, ruže za tuširanje

Ugodan i osvježavajući tuš?*Ruža za tuširanje*pružit će vam iznimno opuštanje u mlazovima tople ili hladne vode. Ne samo da će vašu svakodnevnu kupku učiniti užitkom, već će i uspješno ukrasiti svaku kupaonicu, povećavajući njezinu funkcionalnost. U setu s klasičnom slušalicom*kupaonski kišni tuševi*izgledaju elegantno i povećavaju udobnost korisnika. Možete namjestiti savršenu temperaturu vode (zahvaljujući termostatu to će biti iznimno jednostavno) i osjetite milijune kapljica koje prskaju po svom tijelu.
*Tuš ruža*također je izvrsno rješenje za starije osobe i sve one kojima je teško držati slušalicu pod tušem. Oslobodivši ruke, lakše će se sigurno kupati samo stojeći u kabini.

h2.Tuš ruže u našoj ponudi Uz sve veći interes za kišnim tuševima, naša ponuda sada uključuje kupaonsku opremu u nekoliko verzija koje možete izabrati. Među ostalima se razlikuju načinom ugradnje (površinski i ugradbeni), kao i dostupnim funkcijama i oblicima. Kvadratne tuš ruže su popularne i iznimno dizajnerske. Imaju veliko područje s raštrkanim rupama kroz koje teče voda. h2.Koji elementi utječu na udobnost pri korištenju kišnog tuša s slušalicom? – čvrsta konstrukcija s upotrebom nehrđajućeg čelika koji je otporan na vlagu i visoke temperature, nije podložan koroziji, – termostat za podešavanje konstantne temperature vode, – mogućnost regulacije intenziteta strujanja vode – blagi ili intenzivan mlaz, – u slučaju slušalice – odgovarajući promjer ručke kako bi savršeno pristajao u ruke, – u slučaju kišnog tuša – mogućnost slobodnog podešavanja položaja i kuta pod kojim se postavlja ručica kišnog tuša . Naša ponuda uključuje i*stropni kišni tuš*i verziju montiranu na zid.*Ruka kišnog tuša*je pravilne veličine i duljine, što omogućuje veći doseg unutar tuš kabine. Pozivamo vas na kupnju putem interneta u našoj trgovini kupaonskom opremom.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!