Korištenjem web stranice bez promjene postavki preglednika slažete se s korištenjem kolačića. Postavke preglednika koje određuju kako ih spremiti možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Kliknite da biste saznali više o Polityki Cookies.

  OK

Besplatna dostava

Vrijeme isporuke

5-7 radnih dana

Kod za popust

REA5

Povrat robe

14 dana
Engleski layouts.de-at layouts.fr-be Bugarski Hrvatski layouts.sr-me Češka Republika layouts.et layouts.fi Francuski layouts.el španjolski Nizozemski layouts.en-ie Litvanski Latvijski Njemački Polirati layouts.pt Ruski Rumunjski layouts.sr Slovački layouts.sl Ukrajinski Mađarski Talijanski

KOD ZA POPUSTrea5

Prikaži sve filtre

Metoda montaže
Nadblatna (109)
Boja umivaonika
imitacija kamena (36)
Otvor za slavinu
Pokaži sve
Preljevna rupa
Pokaži sve
Duljina umivaonika - raspon
Pokaži sve
Širina umivaonika - raspon
Pokaži sve
Smjer sortiranja
Uzlazno Abecedno
  • Uzlazno Abecedno
  • Najnovije
  • Najstarije
  • Najniža cijena
  • Najviša cijena

Vaš izbor:

Izbriši sve

Glamour umivaonici

h2.Glamour umivaonici – moderan komad kupaonske opreme

Umivaonik je jedan od osnovnih elemenata kupaonske opreme koji se mora zapamtiti. Preporučujemo da ga uskladite s ostatkom keramike, poput WC školjke, kade ili tuša. Elegantan umivaonik također zahtijeva odgovarajuću opremu, pa je također dobro prilagođen odgovarajućoj slavini, dozatoru sapuna, ogledalu i rasvjeti. Usput, ne smijete zaboraviti da estetika ide ruku pod ruku s funkcionalnošću i praktičnošću. Glamour umivaonik stoga mora biti udoban za korištenje i izdržljiv, kako se ne bi bojao njegove intenzivne uporabe. Stoga se možete odlučiti za manje modele, primjerice širine 35 centimetara, ili veće – širine 81 centimetar. h2.Elegantni umivaonici: nadgradni, podpultni i samostojeći Naša trgovina nudi dizajnerske umivaonike prilagođene potrebama svakog korisnika i svake kupaonice. Možete birati između vrhunskih glamuroznih nadgradnih umivaonika, kao i ugradbenih i samostojećih umivaonika. Potonji su iznimno dojmljivi, sami su ukras i posebno su prikladni za velike kupaonice i prostore za kupanje. Umivaonici za ugraditi na radnu površinu, čiji oblik nema ograničenja, nude najveći opseg. U ovom slučaju možete odabrati čak i najizvornije i nestandardne – okrugle, ovalne, kvadratne, pravokutne, kutne, valovite i još mnogo toga.. h2.Glamurozni i ručno rađeni keramički umivaonici – veliki izbor dizajna Dizajnerski umivaonici proizvodi su koji odmah privlače pozornost. Naš asortiman uključuje glamurozne bijele i crne umivaonike, imitaciju prirodnog kamena, imitaciju drva, te umivaonike u boji u raznim dezenima, s manjim ili većim dodatkom zlata, pa čak i plave boje. Ovisno o modelu, mogu imati različite završne obrade – od potpuno mat do sjajne. Ovako velika raznolikost dizajna omogućuje vam da keramički umivaonik i druge uparite točno prema vašim očekivanjima, vašim zahtjevima i cjelokupnom uređenju kupaonice.
Newsletter

*Budite u toku s našom ponudom, promocijama i posebnim ponudama!*Pretplatite se na newsletter već danas!